Loading

Waar het allemaal begon

Mijn passie voor interieur begon allemaal al als klein meisje, toen mijn moeder even naar de winkel ging stond ik al te schuiven met de meubels in huis. Toen ik twaalf jaar oud was werd het allemaal een beetje duidelijker. Ik heb toen zelfs een brief aan Jan des Bouvrie geschreven, met een vraag over welke opleiding ik het beste kon gaan doen om mijn talent te kunnen uitoefenen.

Op de middelbare school had ik beeldende vormgeving en daar won ik toen al met een interieur project.
Vanaf toen wist ik het ook zeker, passie voor interieur zit in mijn hart en nieren. Een echte opleiding was er toen nog niet, behalve de Jan des Bouvrie academie voor Lifestyle adviseur. Ik koos hier toen niet voor omdat ik dat te eentonig vond, ik koos voor een grafische opleiding in Eindhoven, want daar ging ik gevoelsmatig inrichten op papier. Drie jaar later kwam er uiteindelijk een particuliere interieur opleiding als allround interieur stylist in Amsterdam zuid. Hier leerde ik alles wat betrekking had op interieur stijlen, kleuren, vormen en natuurlijk de styling. Tijdens deze twee opleidingen had ik een bijbaantje als serveerster bij de Valkenhof in Valkenburg. Hier mocht ik al heel snel rommelen in het restaurant. Mijn eerste menukaart maakte ik hier ook. Ik werd op mijn vierentwintigste leidinggevende en werk tot op de dag van vandaag nog altijd met veel passie en plezier. Ik verzorg hier nu al 13 jaar het interieur en drukwerk, wat door de jaren heen altijd up to date is gebleven. Er is dus ook een grote liefde van de horeca in mij gegroeid, dit is met interieur hetzelfde. In het restaurant ga ik graag met mijn gasten om en vind het heerlijk om ze in de watten te leggen.

× Whatsapp