Loading

Wat doet Emma?Emma Perotti

Interieur stylist – grafisch ontwerp – totaal concept
Emma Perotti

  •  


 
Interieur styliste 
Wil je advies over de beste of nieuwe indeling van een woonruimte of de gehele woning? Wil je tips voor een paar kleine aanpassingen met een groot effect? Of wens je graag een complete make-over? Vind je het moeilijk om een kleur uit te kiezen? Of komen jij en je partner er toch niet helemaal uit, omdat jullie stijlen compleet het tegenovergestelde zijn?
Ik sta je vakkundig met woord en daad bij om je tegemoet te komen in je vragen en wensen. Ik stel je tips en oplossingen voor, zodat je tot een prachtig resultaat kan komen.
Ik maak bijvoorbeeld graag gebruik van een moodboard, zodat je tastbaar en zichtbaar een voorsmaakje krijgt van het uiteindelijk resultaat.
 
Grafisch vormgeefster 
Ik ervaar het als een fijne uitdaging om een persoonlijke huisstijl voor je zaak of bedrijf te ontwikkelen. Ik vertaal dit in een passend logo, briefpapier, social media post, menukaart, enz. Kortom: Ik zorg voor een perfecte finishing touch!
 
Totaal concept
Ik word altijd heel enthousiast van het bedenken van concepten omdat je dan alles in eigen handen hebt. Verschillende horeca- en winkel concepten heb ik van inrichting tot visitekaartje vormgegeven. Ik verzorg de complete visuele communicatie. Van logo- tot interieurstyling, van menukaart tot bedrijfsleiding. Alles in dezelfde stijl en met hetzelfde gevoel. 
 
Verkoop styling 
 
Winkel 
Heb je veel mooie en leuke spulletjes maar verkoopt het toch niet zo goed? Heb je geen idee hoe je jouw zaak zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor je klanten? Ben je toe aan een restyling van je zaak, maar weet je niet welke nieuwe richting je uit wil?
Vaak heeft het alleen de juiste presentatie nodig om het zo gewild en aantrekkelijk mogelijk te maken. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe ik jouw winkel een extra zetje kan geven. Via de juiste styling, haal ik het beste uit je zaak, voelt de klant zich koning in een fijne sfeer. Je wilt immers toch het liefst dat de klant met een broek, trui én een tas naar buiten loopt? Of met de vaas, kandelaren én de kussens?
 
Horeca 
Het maakt niet uit of je net startende bent of al 10 jaar een zaak leidt. Ik kan met mijn vakmanschap een waardevolle bijdrage leveren aan het schitteren van je zaak. Met mijn jarenlange ervaring in de horeca en mijn ruimtelijk inzicht ben ik goed in het optimaal organiseren van zitplaatsen en het creëren van gezellige hoekjes. Ook kan ik het terras de perfecte uitstraling geven die het verdient. Wat veel mensen vergeten is dat het terras het ‘‘visitekaartje’’ van de zaak is. Het bepaalt de eerste indruk, waarop mensen zich baseren om wel of niet te kiezen om in je zaak hun drankje en maaltijd te nuttigen. Je wilt toch niet dat ze naar de buren lopen omdat het daar stijlvoller en knusser uitziet?
× Whatsapp